LAZADA 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here!

by - Friday, November 02, 2018


LAZADA 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE   |  Lazada ni memang terbaik lah! Sebab nya selalu buat SALE , dan yang paling best Lazada ni selalu buat contest dan giveaway tau. Contest untuk para blogger pun Lazada adakan. Hadiah pula memang menarik tertarik kau memang dabom!

Harini sekali lagi Zati nak join contest dari Lazada ni. Para blogger sekalian, korang nak join contest ni boleh baca terma dan syarat penyertaan → SINI . Kalau korang nak join pelbagai lagi giveaway atau contest dari Lazada ni korang boleh  terus ke Facebook Page Lazada → SINI



Okey lah Zati taknak buang masa lagi, Zati nak beri jawapan tentang persoalan yang Lazada berikan dalam contest ni.

What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us!

Fuhh! Memang agak susah nak jawab ni hehe. Sebab bagi Zati, bile tengok je barangan dalam apps Lazada ni, semua teringin. Tambahan pula, Lazada ni selalu buat diskaun , alahai lagi lah tak tahu nak pilih yang mana satu.

Untuk LAZADA 11.11 SHOPPING FESTIVAL yang akan datang ni, ada juga Zati rancang nak beli pada  11 NOVEMBER 2018 nanti . Antaranya ialah :

1. Pensonic Chef 's Like Bread Maker


Zati memang dah lama bercadang nak beli bread maker ni. Sebab mudah bila nak meroti. Zati memang minat bab-bab baking ni. Tapi kalau setakat buat kek biasa-biasa tu lepas lah. Kalau meroti ni lemah sikit. Sebab tu nak sangat bread maker ni. 

2. CK11S Wristband Blood Pressure Blood Oxygen Monitor Smart Band Heart Rate Sport Smart Watch Bluetooth Bracelet For IOS And Android


Panjang kan nama dia? hehe . Zati cuma panggil ni smart watch je. Sebenarnya benda ni jam yang ada pelbagai fungsi. Contohnya :-

  • Static and dynamic heart rate Monitor
  • Blood Pressure Monitor
  • Blood Oxygen Monitor,touch screen
  • Screen Screen Size: 0.66 inch
  • Bluetooth 4.0,Waterproof level IP67
  • Magnetic Suction Charging
  • Sleep Monitor,Pedometer,Sedentary reminder
  • Calls, SMS, Drink water to remind


Itu lah serba sedikit ciri-ciri jam ni. Memang Zati minat jam ni dari segi ciri-ciri dia dan bentuk jam ni nampak simple dan menarik.

3. Bonia Dark Blue JR Milione Shoulder Bag 


Brand Bonia , semua orang kenal jenama ni kan? Walaupun harganya mahal dan bag tampak simple, tapi kualiti dia memang terbaik. Yang ni sebenarnya " hoping wishlist " haha . Manalah tahu kot lah Encik Suami nak belanja! hahaha

Itu dia antara tiga barangan yang Zati bercadang nak beli semasa 11.11 Shopping Festival nanti. Tapi kemungkinan akan lebih kot daripada ni hehe. Sebab ni pun tak habis tengok lagi barangan lain.

Korang jangan lepaskan peluang ni okay! Set tarikh 11 NOVEMBER 2018 supaya korang tak terlepas untuk join shopping nanti! 

Harga serendah RM1, Diskaun sehingga 90% Off, Baucar Koleksi bernilai RM11,000,000, SLASH IT dan SHAKE IT ...



You May Also Like

7 Comments

  1. rambang mata tengok barang kat lazada. semuanya nak beli. hihi... best jugak bread maker tu.

    ReplyDelete
  2. Itu lah. Mesti rambang mate hehe

    ReplyDelete
  3. selamat membeli ya..happy shoping

    ReplyDelete
  4. Wah, tak sabar nak tunggu 11.11 nanti

    ReplyDelete
  5. wuuuu ~ kena get ready duit gayanya ni.. hehehe

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  6. Teringin pula bread maker tu.. Namapak menarik..

    ReplyDelete
  7. shu shopping di shopee ja. sebab lazada shu takda akaun. huhuh

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)