#7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal

by - Monday, November 05, 2018

Klik Banner Untuk Join
Assalamualaikum semua ,

Jom join giveaway dari rakan blogger ni. Syarat nya mudah dan simple. Hadiah pun menarik! Jom baca syarat serta hadiah nya : -



Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ini sukacitanya Zumal lancarkan #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal bersempena ulangtahun ke 7 penubuhan blog www.duniazumal.com ini. Selain itu #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal adalah sebagai tanda penghargaan buat semua folowers blog Zumal. Giveaway ini bakal berlangsung selama sebulan dari 1 November 2018 sehingga 30 November 2018. Syarat-syarat giveaway Zumal sangat mudah. Syaratnya adalah seperti berikut:

  1. Buat entri khas bertajuk #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal beserta banner giveaway di atas dan backlink ke entri giveaway ini
  2. Follow blog www.duniazumal.com
  3. Follow blog viralfoodblog.blogspot.com
  4. Follow instagram www.instagram.com/duniazumal
  5. Follow instagram www.instagram.com/perliscuckoo
  6. Like page www.facebook.com/duniazumal
  7. Like page www.facebook.com/BloggerUtara
  8. Like page www.facebook.com/viralfoodmalaysia
  9. Like page www.facebook.com/Cuckoo-Perlis-442840102874775/
  10. Subscribe www.youtube.com/user/zumal84
  11. Follow twitter www.twitter.com/duniazumal
Senang je kan? Ada 11 je syaratnya. Dah tau syarat mesti nak tau hadiahnya pula kan. Antara hadiah yang bakal menjadi rebutan ialah:

  1. Wang tunai RM30 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  2. Wang tunai RM20 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  3. Eye Shadow The Rock Nudes Maybelline + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  4. Aloe Vera Gel Au Fairy + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  5. Top up RM10 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  6. Dimasukkan dalam bloglist khas X 5 pemenang
Sila masukkan link entri penyertaan korang di dalam ruang komen di bawah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org. Keputusan rasmi akan dikeluarkan pada 10 Disember 2018. Selamat mencuba.

#Selain itu peserta mestilah blogger beralamat di Malaysia
#kepada rakan-rakan blogger yang tiada fb, ig, twitter dan youtube korang dikecuali melengkapkan syarat-syarat berkaitan tersebut

You May Also Like

6 Comments

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)