Segmen Saya Nak Buku Free By Cuya

by - Thursday, October 18, 2018

Assalamualaikum korang! Fuh lama jugak tak update blog ni. So harini Zati join satu segmen ni dari Cuya. Korang yang belum join tu jom lah join kita meriahkan segmen ni. Jom tengok syarat dan hadiah nya.

Klik banner untuk join

1. Copy gambar di atas dan backlink untuk di entri di blog korang.
2. Follow blog Drawing The Words
3. Follow ig  @_suhxj 
4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
5. Komen link entri anda di entri bawah
6. Ada syarat tambahan daripada sponsor
Like, follow insta dan fb


SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!

Hadiah untuk pemenang Random adalah sebuah buku Zine. A Gift For D'Cleft




Untuk hadiah lain,nanti korang boleh pilih buku diatas ya!Pilih lah banyak mana!Sape cepat dia dapat...tapi ingat...postage korang bayar! Muahahahahaha *gelak syaiton*   Kejam ke kejam? Sorrylah,sis tak cukup bajet nak bayar postage..harap memahami..hehehe.Tolong sis clear kan buku sis eh.


Semenanjung
1-2 buku postage RM8
3-4 buku postage RM10
4-5 buku postage RM13

SS

1-2 buku RM13
3-4 buku postage RM15
4-5 buku postage RM18

Okay ni roughly je eh,kalau ada baki saya pulang kan tau.

Haa itu lah syarat beserta hadiah nya. Menarik kan? 
Buku yang zati nak.... emm tak kisah pun buku apa hehe zati terima je. 

You May Also Like

12 Comments

  1. perghhh bestnyaa. semoga berjaya! :D

    ReplyDelete
  2. hai zatie,untuk yang pilih buku tu optional...sebab postage kene bayar..kalau zatie nak buku,byr postage..melainkan awak tunggu random.org utk pilih pemenang bagi zine AG4DC..tu tkyh postage..hehehe

    ReplyDelete
  3. Best of luck awk 😊 moga Ada rezekinya

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  5. Asalam..saya klik blog ni, ada infor blog not found. bahagian home wall tak ada paparan..napa ya..

    ReplyDelete
  6. myne komputer etuza ada masalah ni ..

    ReplyDelete
  7. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)