Platinum Ladyxara White Juice

PLATINUM LADYXARA WHITE JUICE | pernah tak korang dengar brand / jenama produk ni? Sebenarnya Platinum Ladyxara White Juice ni adalah keluaran dari IMPERIA ASIA. 



Ni yang zati dapat. Semua ada 6 botol. Sebotol 400ml untuk 2 minggu. 6 botol ni boleh tahan 4 bulan.


Ini adalah produk terbaru yang mempunyai Formulasi Terunggul dengan extra vitamin C dan kolagen.


KHASIAT :

 Membantu merapatkan kembali seperti gadis
 Membantu merawat luka selepas bersalin
 Membantu merawat serta mengeluarkan keputihan dan melancarkan haid
 Membantu menambahkan tenaga dan melegakan senggugut
 Membantu mengeluarkan kotoran dalam rahim dan saluran peranakan
 Membantu meningkatkan daya seks wanita
 Membantu melawaskan pembuangan najis dan angin dalam badan
 Melegakan sakit-sakit sendi dan lenguh badan
 Membantu proses nyah toksin dari sel ke sistem limfa
 Membantu mengawal berat badan
 Membantu mencerah serta melicinkan kulit


KESAN :

 Rasa sengal dibahagian pinggang dan ari-ari
 Denyutan disekitar payudara
 Badan akan terasa bertenaga
 Melegakan senggugut
 Kekerapan membuang najis dan angin
 Keinginan seksual yang lebih baik berbanding kebiasaan
 Pengambilan makan berkurangan
 Pipi menjadi kemerahan seperti memakai alat solek
 Keputihan akan keluar dengan warna yang lebih pekat dan pejal untuk seketika



DIGALAKKAN :

 Wanita yang ingin anak
 Wanita selepas bersalin atau keguguran
 Wanita yang berwajah suram dan lesu
 Wanita yang mengalami masalah keputihan
 Wanita yang memiliki rahim yang tidak subur atau tidak kuat
 Wanita yang mengalami masalah seksual
 Wanita yang sering beranak dan mengalami perut buncit

CARA MINUM :

 Goncang sebelum minum
 Minum 2 sudu setiap pagi dan malam ( guna sudu plastik )
 Untuk yang nak diet minum setengah jam sebelum makan

Korang mesti tertanya kan berapa harga 6 botol ni. Sebotol berharga RM66.60 (SM) dan RM71.60 (SS) 
Korang mesti rasa mahal nye kan kalau beli 6 botol. Tapi korang mesti tak percaya kalau zati cakap produk ni diorang hantar dulu bayar kemudian. Hah! tak percaya ke? Tengok video ni .


Ha percaya ke tak? Korang boleh dapatkan jus di :


Direct Messenger ► m.me/2303139189702827




2 Comments

  1. banyak betul this kind of products these days. i wonder how far does it work for one's body.

    ReplyDelete