GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


SYARAT - SYARAT ;

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here*wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post → NI

HADIAH ;


SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI


CARA PEMILIHAN PEMENANG ; Random by me. nanti sha cabut guna kertas je ok! Andai penyertaan melebihi 30 orang, insyaAllah sha akan tambah hadiah ye :)



TARIKH GIVEAWAY ;

BERMULA 7 OKTOBER 2018 - 31 OKTOBER 2018

Komen mengenai blog sha :
♦ Kemas
♦ Loading laju
♦ Simple tapi mempunyai entri yang menarik perhatian pembaca

14 comments:

  1. wah, menarik ni. Dah lama tak join giveaway. nak join la. by d way, good luck yea.

    ReplyDelete
  2. tq zetty, syaza nak join! ^^ bestnya hadiah dia.. goodluck zty :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, datang singgah daripada GA yang sama.. Semoga berjaya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari GA yang sama. Goodluck.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah...
    Singgah dari Giveaway yang sama...
    Semoga berjaya.. :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  7. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. singgah from the same segment !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    best of luck ~

    done follow =D

    ReplyDelete
  9. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  10. Hai, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete