Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka"




Untuk pertama kalinya Zati buat Giveaway ni. Harap ada yang sudi join ye. Disebab kan kita masih lagi dalam mood kemerdekaan, Zati buat satu Giveaway yang bertemakan "Semangat Kemerdekaan". Jutaan terima kasih juga zati ucapkan pada penaja-penaja yang sudi taja dalam GA ni.

Apa yang perlu untuk join GA ni? Senang je. Dalam GA ni zati nak korang buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan. Ikut kreativiti korang ye.

Syarat-syarat :
1. Follow blog , Like Facebook Page dan Add Google+ Zati -> Follow  ,  Google+ , Facebook Page
2. Follow Penaja Giveaway :-
• Follow blog dan Google Plus Abam Kie -> Follow , Google+
• Follow blog dan Like Facebook Page Gee -> Follow , Facebook Page
• Follow blog Siti -> Follow

Cara Penyertaan :
1. Copy banner diatas dan paste kan dalam entry korang , link kan ke sini.
2. Buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan mengikut kreativiti korang.
3. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan? Ajak kawan-kawan korang join GA ni biar meriah hehe. Giveaway ni akan tamat pada 17 September 2018 . Pemenang akan diumumkan pada 20 September 2018 dengan menggunakan random.

Senarai Hadiah :







26 Comments

  1. Tahniah kpd zati kerana berjaya menganjurkan GA buat kali pertama. Semoga berjaya mendapat sambutan yg hangat! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abam kie. mudah-mudahan ada sambutan.. 😊

      Delete
  2. Tahniah .nanti akak join eh..kena tggu masuk opis..

    ReplyDelete
  3. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    bismillah..

    join ya

    ReplyDelete
  4. Hai kak..wahhh giveaway..lama dah tak join ni.

    ReplyDelete
  5. EJULZ JOIN :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah! berani buat GA.
    Mrs. A jer... tak pernah buat lagi huhuhuhu...
    In Sha Allah kalau sempat Mrs. A join

    ReplyDelete
  7. Salam Zati. Cikla join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html?m=1

    ReplyDelete
  8. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  9. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  10. salam..yaya singgh sini n follow cik zetty..
    salam kenal ye..
    bgusnya buat GA..rasa nak join tp bab create pantun tu yg cam..emmmmm
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. join je.. santai2 je buat pantun tu..hehe

      Delete
  11. om join jugak tau ><

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  12. saya join ye sis :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  13. Join yer.... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  14. Done join Zati ")

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  15. Done..

    http://www.ciktie.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  16. As salam, Abam Kie join sebagai tanda sokongan kepada Zati.

    http://www.zukidin.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  17. terima kasih semua yang sudi join.. masih ada masa lagi ni. boleh ajak kawan2 yer :)

    ReplyDelete
  18. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  19. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  20. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum

    S.K. join ;
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    Semoga dimurahkan rezeki semua :)

    ReplyDelete
  22. kite join yeee

    http://hiphiphorray15.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. ada sambutan juga untuk giveaway zati ni.. terima kasih yang sudi join ye.. nanti zati update nama pemenang... :)

    ReplyDelete