Amalina

by - Friday, September 07, 2018

Assalamualaikum

Hai korang! Sebelum tu zati nak ingatkan pada yang belum join GA yang zati buat tu, jom lah join.. Invite kawan-kawan ye. Klik je sini -> Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka"

Okay lah, berbalik pada tajuk, Siapa Amalina?? haha itu sebenarnya tajuk lagu. Kalau korang nak tahu, lagu ni asalnya versi Tamil yang dinyanyikan oleh Santesh Kumar. Mula-mula dengar, best jugak!haha. Bawah ni video dia yang versi Tamil.



Best kan ? Dah tu, sekarang ada keluar Official Video lagu Amalina ni dalam versi Melayu pulak! Yang digubah oleh Harry Khalifah.



Layan kan hehe. Apa-apa pun , bagi zati suara bro ni memang best. Kalau korang tengok kat facebook, Santesh ni selalu buat cover lagu-lagu melayu.

You May Also Like

4 Comments

  1. pernah tgok kat dlm utube sekli video klip lgu ni
    xsngka btul dia nyanyi lagu melayu untk wnita melayu gituuu

    ReplyDelete
  2. br dgr semlm masa dlm kereta..sedap suaranya

    ReplyDelete
  3. bagus gak bila kaum lain minat nyanyikan lagu Melayu.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)