Terpilih sebagai salah seorang pemenang dari #SyawalGiveaway - My First Giveaway"


Assalamualaikum

Waduh waduh lama betul tak update blog ni. Busy bebeno pon. Dah masuk bulan 8 dah kita ye. Bukan nya bz apa pun sangat, Zati dah dapat kedai sewa untuk berniaga satay. So nak buat persiapan tu lah.



Entri kali ni Zati nak share yang Zati terpilih sebagai salah satu pemenang untuk giveaway

#SyawalGiveaway - My First Giveaway"  . Alhamdulillah rezeki kan. Tak sangka juga terpilih.

Apa pun zati ucapkan terima kasih pada penganjur dan penaja GA ni. Tahniah juga pada pemenang yang lain!

2 comments: