Kerjaya Cuckoo ( Full Time / Part Time )


Assalamualaikum

Zati mencari kepada sesiapa yang ingin menambah pendapatan keluarga dan menambah duit poket. Kenapa CUCKOO? Sebab di CUCKOO , korang boleh kerja secara part time atau full time. Masa dan tempat terpulang pada korang. Tak mengganggu pun aktiviti atau tugas seharian korang tu.

Sebagai Usahawan Cuckoo / Agent Cuckoo , korang tak perlu nak open table ke ape ke. Just iklan kan pada kawan-kawan , saudara mara , then korang just keyin dalam sistem and selesai. Semua dihujung jari sahaja.

Diutamakan kepada suri rumah atau student yang ingin jana pendapatan. Free je korang! Tak payah bayar satu sen pon nak jadi agent. Bahkan kalau korang dah jadi agent, kalau korang nak pasang kat rumah korang, korang siap dapat komisyen lagi tau walaupon korang yang beli produk tu. Yang dah ada kerja tetap pon boleh buat jugak. Sambil-sambil je. Income pon masyukk...

Apa tunggu lagi? Korang berminat whatsapp je zati -> WHATSAPP




Income Agent Cuckoo

0 Comments:

Post a Comment