SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ

by - Sunday, July 01, 2018

Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum

Dah masuk bulan Julai sekarang ni. Cepat betul masa berlalu. Harini zati nak join segmen dari Ejulz ni. Korang kalau nak join klik je banner tu ye.

Cara nak join segmen ni senang je.

1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah
8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

TARIKH TUTUP SEGMEN NI PADA 31 JULAI 2018

Kerja partime yang zati sedang buat sekarang ialah :-

• Partime usahawan Cukcoo
Partime ambil tempahan edit blog
• Partime ambil tempahan satay ( untuk pelbagai majlis )

Yang ni je buat masa sekarang ni. Kalau ikutkan dalam perancangan banyak, tapi slow-slow lah haha.
Kalau ada masa lapang pulak, zati suka edit-edit gambar, buat kalender, buat kad bisnes, buat poster. Ni semua sebab nak explore balik Photoshop and Illustrator tu. Dah lama tinggal kan. Lepas habis study dulu, terus tak sentuh Adobe App tu. Sekarang udah terkial-kial haha.

You May Also Like

9 Comments

  1. Terima kasih sudi join :) Ada update terkini.. Tolong follow blog, ig n like fb sponsor yang baru di update k.. Terima kasih 
    http://www.shfyqhazhr.com/
    https://www.instagram.com/shfyqhazhr/
    https://www.facebook.com/shafyqahazaharblogspotmy/

    ReplyDelete
  2. Dari segmen sama.All the best

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama all the best

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
    http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)