Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum..

Lagi beberapa hari je kita akan meninggalkan bulan Ramadhan yang mulia ini. Insyaallah jika dipanjangkan umur kita kan berjumpa lagi Ramadhan tahun hadapan. Persiapan korang dah ready ke? Zati biasa-biasa je. Tapi dalam biasa-biasa dekat RM200 jugak dok order biskut raya hahhaa.. Maklumlah setahun sekali kan dapat makan biskut-biskut raya ni. 

Okay berbalik pada tajuk, Zati join satu segmen ni. Pada korang yang belum join, jom lah kita memeriahkan segmen ni. Klik banner okay kalau korang nak join.

Syarat nya mudah sesangat korang! Meh tengok syarat dia kat bawah ni :

1. Follow BLOG ini.

2. Follow INSTAGRAMFB PAGE & TWITTER saya. (jika tiada, tidak mengapa. but please be honest ya)

3. Subscribe channel YOUTUBE saya.


4. Buat satu entri bertajuk 'Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom', copy banner di atas & backlink kan ke entri ini.


5. Dalam entri tu juga, tulis komen (apa yang korang suka & kurang suka) tentang blog ini (pasal owner blog pun boleh hewhewhewww) dan apa apa cadangan untuk penambahbaikan blog pinky saya ini. Komen je apa apa, inshaaAllah saya terima dengan hati dan tangan yang terbuka hehe.

6. Selesai semua..  hantar LINK penyertaan, instagram, facebook page, twitter, nama channel youtube & email address anda di ruangan komen entri ini.

Tarikh berlangsungnya segmen special ini: 5 Jun - 5 Julai 2018.

Hadiah nya pula :

10 orang yang terpilih akan dimasukkan ke dalam Special Bloglist 7 Juta di sidebar blog saya. Bloglist tersebut akan bertapak di blog ini sehingga lah total PV mencapai 8 juta. 

Plus, 3 orang yang bertuah akan dipilih untuk menerima hadiah cash RM10.

Haa menarik kan ?

Komen Zati tentang blog Sayidah :

 1. Blog cantik , warna soft sangat sedap mata memandang .
 2. Untuk bahagian Blog Archive dan Popular Post , pada pendapat zati lebih baik buat scroll bar, akan nampak lebih kemas, dan tersusun.
 3. Penggunaan font dalam blog pon kemas dan cantik.
 4. Loading pon laju , tiada masalah
 5. Owner blog COMEL ! hehe

Itu sahaja komen Zati , salah silap minta ampun ye! hehe

7 Comments

  1. amboi yang no 5 tu hahaha good luck sis :D

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat dari GA yang sama. Good luck. :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  3. thankyou for all comment above kak! really apprecite it. paling kembang ofcourse lah yang no.5 tu kahkahhh. tq suggest yang no.3 tu tapi sebenarnya saya memang sengaja tak buat scroll bar supaya orang yang datang berkunjung boleh nampak semua directly hehe.

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  5. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  6. tahniah menang kak zati! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete