Ranking Alexa Blog Zati 9 Jun 2018



Assalamualaikum



Dah lama tak check Ranking Alexa ni , Saja lah check , bila dibanding kan result dia dengan ranking yang dulu , alhamdulillah ada lah juga peningkatan. Ni result Ranking zati yang dulu.
Dan yang bawah ni adalah yang sekarang ni zati check.




Ini lah reslut nya. Boleh la tu kan hehe. Walaupun jarang update blog ni. Korang yang nak check tu boleh klik sini >> Ranking Alexa

5 comments:

  1. bounce rate turun untuk bulan 5 sebab penyakit malas menyerang hihi btw, keep it up sis :D

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah zetty ada peningkatan.. Blog picisan sis langsung tak masuk Global Rank, huhuhu.. Nampaknya sis kena kerja keras lepas ni..

    ReplyDelete
  3. kipidap
    keep sharing info yg berguna di blog :)

    ReplyDelete