PENAPIS AIR CUCKOO TURUN HARGA

by - Friday, June 01, 2018


PENAPIS AIR CUCKOO TURUN HARGA LAGI!
Dulu dah murah, sekarang makin murah tanpa GST! 
Jom beraya dengan produk Cuckoo, 1 pasang di rumah, 1 pasang di rumah mak & 1 pasang di rumah nenek!
Bekalan air bermineral & beralkali ringan 3 suhu: panas, suam & sejuk tanpa had untuk seisi keluarga hanya RM56.60 sebulan = RM1.82 sehari 
 PERCUMA yuran pendaftaran, jimat RM265
 PERCUMA servis selama 7 tahun*
 PERCUMA warranty selama 7 tahun*
 PERCUMA penukaran alat ganti filter baru selama 7 tahun*
 PERCUMA relocation ke tempat baru setahun sekali
 PERCUMA penghantaran & pemasangan ke seluruh Malaysia
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
 Suri rumah boleh memohon!
 Tak perlukan slip gaji!
 Hanya perlukan IC & Kad Bank sahaja!

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
FREE GIFT istimewa berjumlah RM600 dengan pembelian penapis udara C Model berharga RM56.60!
 DAFTAR SEBELUM 5/6/2018 UNTUK PEMASANGAN SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI! 
Click sahaja link di bawah untuk hubungi saya & dapatkan maklumat lanjut, hassle-free:

            
      




You May Also Like

4 Comments

  1. cantiknya design penapis air yang 56 tu :D

    ReplyDelete
  2. memang niat nak pasang ni satu kat rumah. tapi kena panggil org wiring dlu buat soket lagi. sebab tak ckup eheeh..

    ReplyDelete
  3. yes. aida da lebih setengah thn guna cuckoo.
    yg terbaru ni, payment dah tolak gst.
    alhamdulillah... jimat RM10.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)