Buat Duit Dengan Link??


Korang mesti pernah dengar atau nampak " EARN MONEY  SHARING LINKS ". Mesti pernah kan? Sebenar nya banyak je website yang membolehkan kita sebagai blogger ni untuk dapat income. Salah satu nya LinkShrink ni.

Mudah je guna LinkShrink ni. Korang kena daftar dulu , jangan risau daftar nya free dan sangat mudah! 

1. Daftar LinkShrink . Klik --> LinkShrink
2. Bila korang klik link tu automatik akan keluar website dia


3. Klik kat GET STARTED FOR FREE
4. Lepastu dia akan keluar macam ni


5. Korang dah isi semua tu klik Sign Up!
6. Dah settel. Senang je. Nanti dia akan hantar confirmation kat email korang. So lepas ni boleh lah tambah-tambah income.

LinkShrink ni dia cuma bagi link pendek untuk kita share pada pengunjung, Untuk upload segala file , video semua tu , korang kena upload kat Openload | Share free without limits 
Bila korang dah upload apa yang korang nak kat openload tu , nanti dia akan bagi link. Link tu lah korang copy dan paste kan kat LinkShrink tadi. 

Sebenarnya boleh je kalau korang nak share direct link dari openload tu, tak salah pon. Cuma takda dapat bayaran lah. Okay selamat mencuba!

6 comments:

  1. dulu pernah buat lepastu malas :P

    ReplyDelete
  2. yes...dulu2 join gak benda2 mcm ni. tp lps tu stop terus sbb kekangan masa..

    ReplyDelete
  3. hihi tak sempat nak buat bila masa tak sempat :(

    ReplyDelete
  4. pernah join link sharing.
    lama dah tak buat, zetty.
    nanti mayne nak start balik la.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Total Pageviews

Instagram

Recent Comments

Top Commentators