DAY 30 : A Photograph Of Yourself Today + Three Good Things That Have Happened In The Past 30 Days

Tuesday, May 01, 2018


Assalamualaikum

Adoi lambat update , dah masuk bulan Mei dah hehe. Takpelah , untuk hari yang ke 30 ni , zati takde pulak ambil gambar selfie haha. Malas nak bergambar. Tapi sepanjang 30 hari dalam bulan April yang lepas, ada benda baik dan gembira dalam kehidupan zati,


1. Awal bulan 4 hari tu , zati dapat mengasuh baby umur 3 bulan. Comel je baby tu, baby lelaki. Wangi je bau baby. Berharap sangat ada baby sendiri.

2. Suami dapat tawaran kerja lain, yang lebih sikit pendapatan nya dari sebelum ni. Alhamdulillah rezeki.

3. Zati dah selesai kan semua amanah arwah ayah untuk adik. Dah lega rasanya.

Tu je yang best nye hehe. tak banyak nak di kongsikan. Terima kasih sudi baca. Dan SELAMAT HARI PEKERJA!!

No comments:

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.