Segmen Aminkan Doa Sahabat

Assalamualaikum

Petang ni zati tertarik dengan segmen yang di anjur kan oleh sahabat blogger kita EJULZ ni. Tajuk segmen dia Aminkan Doa Sahabat. Menarik kan ?

Klik Banner Untuk Join
Doa zati ialah :

Ya Allah , Kau kurniakan lah zuriat yang soleh dan solehah, untuk pasangan suami isteri Nur Izatie dan Rosli yang telah menunggu selama 5 tahun ini Ya Allah. Semoga ada peluang untuk pasangan ini merasai mempunyai zuriat sendiri. Hanya kepadaMu kami memohon Ya Allah.Makbul kan lah doa kami Ya Allah.
Aamiin ya Rabbal Alamin..


9 comments:

  1. Amin.. Ejulz doakan izatie dan suami akan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah suatu hari nanti.. Dia menguji kesabaran hambaNya.. Insyaallah ada rezeki nanti..

    ReplyDelete
  2. Aamiin..semoga kau kurniakan anak yang soleh dan solehah buat pasangan suami isteri ini..aamiin..

    ReplyDelete
  3. aaminnnn! Semoga dimakbulkan doa ni insya-allah

    ReplyDelete
  4. amin amin ya rabbal alamiin. azah doakan untuk sis. begitu juga dengan azah, doakan azah cepat mengandung juga ye. azah dah follow dah blog :) azah pun ada join, jemput baca :

    http://www.azahrahaman.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  5. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن
    Semoga segala doa kita Insha Allah akan dimakbulkan..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. Aminnnn. saya doakan akak dan pasangan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. semoga diperkenankan doanya..
    doakan saya juga ya! hehe
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. Ameen. Semoga Allah makbulkan doanya.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Total Pageviews

Instagram

Recent Comments

Top Commentators