Ranking Alexa z3tty.blogspot.my

Thursday, April 05, 2018
Assalamualaikum

Malam ni zati saja blogwalking blog sahabat kita ni Azah . Dia ada update pasal Ranking Alexa.
Sejujur nya zati cakap, sepanjang zati berblog ni , tak pernah zati cek benda benda ni. Kat bawah ni keputusan ranking zati selama beberapa tahun zati berblogging. Memang tak pernah cek pon, terima kasih zati ucap kan pada Azah sebab buat entry pasal ni.



Ni lah result yang zati dapat bila cek ranking ni. So kalau korang nak cek jugak Ranking Alexa korang boleh pergi >> Ranking Alexa <<

5 comments:

  1. selalu ranking blog saya naik & turun. kadang2 langsung tak da rangking :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ni 1st time cek. xtau naik ke turun hihi

      Delete
  2. blog saya naik turun kalau tengok alexa ni. btw follow here #323. salam perkenalan

    | blog helloaiman |

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.