Day 9 : My Current Relationship , If Single Discuss How Single Life Is

by - Monday, April 09, 2018

DAY 9 : MY CURRENT RELATIONSHIP , IF SINGLE DISCUSS HOW SINGLE LIFE IS

Assalamualaikum

Current Relationship Zati :
  • Isteri kepada Rosli Bin Dahari. Kami di ijab kabulkan pada 15 June 2013.
  • Masih belum ada rezeki untuk mempunyai cahaya mata selepas keguguran.

Kalau zati single pulak , zati nak hidup zati sentiasa happy ! Contoh nya :


  • Zati akan kerja dan simpan duit untuk masa depan sendiri
  • Reward untuk diri sendiri , macam pergi bercuti atau beli apa apa barang
  • Enjoy this life selagi kau single sebab tak kan ada siapa akan control hidup kau
  • Zati akan kumpul harta sendiri macam rumah , kereta , full kan barang rumah

You May Also Like

3 Comments

  1. dulu pernah dengar jugak cerita kawan yang gugur, lepas lama tunggu alhamdulillah tahun ni dapat baby. Semoga zati pun begitu jugak. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)