Day 4 : My Favourite Photograph Of Your Best Friend

Wednesday, April 04, 2018
Day 4 : My Favourite Photograph Of Your Best Friend

Assalamualaikum

Untuk hari ke empat ni tentang gambar sahabat baik yang menjadi kegemaran. Sebenarnya tak banyak gambar kenangan dengan kawan. Sebab dah tukar phone. Dalam phone lama memang ada gambar dengan sahabat tu.

Sekarang pon tak jumpa dah dia, dah lost contact pun. Tak tahu apa khabar dia sekarang.Zati memang rapat dengan dia seorang je. Kami selalu tukar tukar cerita, saling nasihat menasihati, dan yang paling best bergosip! haha..

Memang kemana mana pon akan pergi dengan dia. Yela sebab senang kan bila keluar perempuan sama perempuan ni, tambahan pulak nak shopping. Banyak juga kenangan dengan dia, tapi tu lah dah lost contact sekarang ni.


2 comments:

  1. rabia pun sempat bergambar dgn kawan baik.siap cuci gmbr lgi

    ReplyDelete
  2. sedihnya dah lost contact! Semoga satu hari nanti zati ada rezeki dapat jumpa dengan best friend zati :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.