Day 3 : My Idea Of The Perfect First Date

DAY 3 : MY IDEA OF THE PERFECT FIRST DATE

Assalamualaikum.

Dah masuk hari ke tiga untuk challenge ni kan. Cepat je masa berlalu. Untuk hari ke tiga ni yang bertajuk idea untuk temujanji yang sempurna.

Siapa yang tak pernah first date kan? Semua pernah, dan pastinya untuk first date ni tak kira lelaki atau perempuan mesti inginkan kesempuranaan dalam sesuatu pertemuan, tambahan pulak pertemuan untuk pertama kali.

Zati dulu pon first date dengan husband masa mula mula kenal dulu kat Tesco je pun hehe.Takde lah special mana. Tapi dari pengalaman sendiri dan kawan kawan, zati cuba senaraikan idea idea yang rasanya boleh di gunakan bila korang nak date nanti!


  • Of course pakai cantik cantik dan kemas betul tak!
  • Minyak wangi dan makeup tu wajib
  • Pergi tengok wayang
  • Makan makan kat tempat yang agak romantik sikit
  • Beli kan buah tangan (gift) supaya jadi kenangan
  • Jalan jalan kat taman sambil bercerita tentang diri masing masing
Rasa nya itu je kot. Sebab first date kan, mana boleh lama lama , hehehe

1 Comments