DAY 23 : Your Dream Wedding

Monday, April 23, 2018
DAY 23 : MY DREAM WEDDING

Assalamualaikum

Semua orang mesti ada impian untuk majlis kahwin diorang kan ? Sama jugak macam zati , zati pon ada impian jugak untuk majlis perkahwinan zati sendiri ( walaupun dah kahwin hehe ).



Antara impian wedding zati adalah :-

1. Teringin nak buat tema berkonsepkan taman bunga

Contoh macam ni lah , sejuk je mata memandang
2. Of course lah nak make up cantik gituu.. Zati suka kalau bila kita make up nampak berubah muka kita . Mestilah berubah muka jadi cantik , tak kan lah dah makeup jadi buruk pulak kan.


3. Lepastu nak ambik gambar outdoor. Boleh posing - posing gituu.. Bukan nya apa, gambar tu semua nak buat kenangan.


Hmm tu je kot. Sebab masa zati kahwin dulu , memang cadang nya nak buat apa yang zati impikan , tapi kita hanya mampu merancang , Allah yang tentukan. Zati nikah 15/6/2013 , tapi ayah zati meninggal sebulan sebelum majlis zati 10/5/2013 , so zati batal kan semua nya kitorang cuma nikah kat masjid dan buat doa selamat je. Takde sanding takde photoshoot.


1 comment:

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.