DAY 21 : A Photo Of Your Favourite Place To Eat




DAY 21 : A PHOTO OF MY FAVOURITE PLACE TO EAT




Assalamualaikum

Dah 21 April 2018 . Sebelum tu zati nak bagi tahu , hari ni birthday adik zati yang ke-19 !


Selamat Hari Jadi Muhammad Izzarul Izzat yang ke 19 tahun.
Along doakan adik berjaya dalam apa jua yang adik lakukan.
Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki.
Semoga sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dari segala keburukan , kejahatan dan dari segala perkara yang tak baik.

Okay lah cukup lah tu ucapan nye haha. Berbalik pada tajuk untuk hari yang ke-21 ni , memang tajuk ni ngam dengan zati! Sebab zati kan suka makan , so memang banyak tempat favorite. Kat bawah ni zati senaraikan nama tempat yang zati selalu pergi. Gambar nya pulak zati buat marquee ye, sebab banyak sangat, malas nak upload satu satu haha.

Senarai Tempat Makan Selalu Zati Pergi :

1. Mak Tam BSN
2. Warung Pokok Cherry Silibin
3. Mee Kari Kakwan
4. Warteg
5. Classix 253
6. Dulang Cafe
7. Mcd
8. Domino's Pizza
9. Mat Periuk
10. Laksa Sarang

http://picasion.com/

1 comment:

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Total Pageviews

Instagram

Recent Comments

Top Commentators