DAY 17 : How You Hope Your Future Will Be Like

Tuesday, April 17, 2018
DAY 17 : HOW I HOPE MY FUTURE WILL BE LIKE

Assalamualaikum

Dah hari ke 17 kita dalam bulan April ni. Tajuk untuk hari ke 17 ni apa yang zati harapkan untuk masa depan zati. 

Sudah tentu semua orang ada impian nak masa depan yang indah-indah kan ? Macam zati juga lah , apa yang zati harapkan untuk masa depan zati adalah :

1. Nak ada anak sendiri dan jadi happy family bersama husband dan zuriat sendiri ( insyaAllah , sebenarnya zati TTC 5 tahun dah )

2. Nak ada rumah sendiri , dan mempunyai ekonomi keluarga yang kukuh.

3. Nak ada perniagaan sendiri

4. Dan yang penting , untuk masa depan yang zati harapkan adalah nak tunaikan permintaan arwah mak dan arwah ayah , iaitu nak pastikan adik zati berjaya dalam hidup dan mampu menyara diri sendiri bila zati pun dah takde nanti .

Okay lah itu je yang zati harapkan untuk masa depan zati , InsyaAllah jika dipanjangkan umur.

No comments:

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.