DAY 12 : A Photo Of Something That Makes Me Happy

by - Thursday, April 12, 2018

DAY 12 : A PHOTO OF SOMETHING THAT MAKES ME HAPPY

Haru yang ke 12 untuk 30 Things In 30 Days ni . Gambar yang membuat kan zati gembira adalah gambar kami sekeluarga. Gambar arwah Mak , arwah Ayah , zati dan adik zati iaitu Izzat. Walaupun kami tiada potret betul-betul satu family , tapi kami ada kenangan gambar bersama .


Kenapa gambar kami sekeluarga boleh jadikan zati happy ? Sebab dah takda benda lain zati boleh happy selain tengok gambar arwah kedua ibu bapa zati , sambil mengimbau kenangan kami anak baranak. 

Bila zati sedih , gembira , nak mengadu zati akan tengok gambar arwah mak dan akan bercerita dengan gambar tu , seolah-olah zati rasa mak ada depan zati dan dengar cerita atau luahan zati. Hmm rasa nak menitik pulak air mata bila cerita bab ni. 

Okay lah, ni je kot yang zati dapat kongsikan gambar apa yang boleh buat zati happy. Tak nak cerita banyak , kang banjir depan laptop ni hehe..

Alfatihah untuk Mak & Ayah..

You May Also Like

1 Comments

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)