Day 11 : 5 Facts About Me

by - Wednesday, April 11, 2018

DAY 11 : 5 FACTS ABOUT ME



Assalamualaikum

Untuk hari ke 11 ni zati nak cerita 5 fakta tentang diri zati. 

1. Peramah atau tak
  • Zati ni takda lah sombong sangat dan tak jugak ramah sangat. Bagi sesiapa yang tak kenal zati diorang akan anggap zati ni sombong, tapi bila dah kenal memang tak terlayan dah nak menyembang.


2. Suka makan
  • Yang ni memang hobi sepanjang masa. Zati memang suka makan, pantang ada nampak je iklan kat tv ke, facebook ke mesti nak try.Zati pon tak memilih sangat bab makanan.


3. Tidak suka kawasan yang ramai dan sesak
  • Ni memang zati tak boleh. Kalau keluar dengan husband, bila pergi tempat yang ramai orang dan sesak , memang zati akan ajak balik. Zati jadi rimas, nanti mula lah rasa nak mengamuk je hehe


4. Simple 
  • Zati ni sejenis yang sukakan benda yang simple. Sebagai contoh , kalau keluar ke apa ke , selalu orang akan makeup lah , pakai cantik cantik lah kan. Tapi zati tak pon. Just pakai t-shirt, jeans , tudung dan sandal. Makeup memang tak lah, sebab ikut mood. Lagi simple lagi selesa rasanya.


5. Suka memasak tapi tak suka mengemas
  • Ni satu tabiat zati, zati lagi suka memasak dari mengemas. Biar lah seharian duduk kat dapur pon takpe , zati tak kisah, dah suka makan kan, mestilah suka masak! Tapi kalau bab mengemas, lipat baju memang lah tersangat malas.


You May Also Like

3 Comments

  1. hahahahha kenapa semua sama ni ya tuhannn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha addooii.. same ke kite.. hhiihi.. boleh jadi geng ni hahah ^^

      Delete
  2. Saya pun tak suka tempat ramai orang, rimas. Saya pun jenis simple hehehe tak reti nak ikut trend hehehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)