30 Things in 30 Days Challenge

Assalamualaikum

Rasa tertarik pulak baca entry sahabat kita ni Azah tentang 30 Things In 30 Days Challenge
So siapa yang rasa ada perasaan nak update blog setiap hari , tapi takde idea boleh try ni. Memandangkan baru masuk bulan 4 kan hehe.


Okay nanti tengok lah ada ke tak idea zati nak update

6 Comments

  1. Replies
    1. yaa dalam usaha mengupdate blog setiap hari hehe

      Delete
  2. Eh cam best je ni. Nak try ek.

    ReplyDelete
  3. nak join jugak tapi challenge lama pun tak habis lagi haha good luck zati :D

    ReplyDelete