Yeaay Dapat Free Gift Dari Dherbs Terlajak Laris!

Assalamualaikum semua.Sihat ke tuu ?

Semalam Zati terkejut tau tetiba abang pos laju call cakap ada kat depan rumah, suara macam marah hehe sebab dia kata dah banyak kali hon tapi tak keluar. Mana lah zati tahu , sebab setahu zati, zati takda order barang online.

Lepastu zati pon p la ambik kat abang pos laju tu, masuk rumah terus lah tengok siapa pengirim nya.

Maaf la yek gambar gelap hehe
Okay, bila zati tengok dari D'HERBS. Terus terfikir , ''bila masa aku beli barang ni, bila pulak aku oder?'' .. Bila ingat balik ..... Haaaaa rupa nya pernah isi borang online untuk dapat kan sample produk secara percuma. Hmm nampak tak punya lah pelupa hehe..

Lepastu , dengan pantas zati buka sampul tu.. Jeng jeng...

Jus Kocok + Pencuci Wanita
Haaa ni lah produk yang zati dapat.Percuma tau..Cuma isi borang je. hehe.. Lepas tu zati pon search lah pasal produk ni. Sebab tak tahu untuk apa jus Kocok ni. Nama pon dah semacam hehe.. Cari punya cari jumpa lah kebaikan dan khasiat jus ni.

KHASIAT DAN KELEBIHAN JUS KOCOK D'HERBS

1. Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
2. Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
3. Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
4. Menyingkirkan toksin
5. Mengetatkan otot faraj, merawat masalah keputihan, sunggugut, dan kitaran haid yang tidak stabil
6. Menganjal dan membesarkan saiz payudara
7. Mengatasi masalah sakit puan serta menentang serangan kanser payudara dan rahim
8. Membantu memperlahankan proses penuaan
9. Mencegah gejala menopous
10. Membantu mengatasi masalah angin dalam badan
11. Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
12. Menguatkan bahagian rahim serta memulihkan tenaga selepas bersalin
13. Mengekalkan berat badan yang ideal
14. Membantu mengawal proses kolestrol dan gula di dalam darah
15. Melancarkan peredaran darah
16. Mengatasi maslah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
17. Memelihara keremajaan kulit
18. Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
19. Meningkat kan tahap metabolisme

Pheeww banyak kan khasiat dia. Jom kita tengok kandungan jus ni.

KANDUNGAN UTAMA DALAM JUS KOCOK D'HERBS

1. Madu                       6. Akar Serapat           11. Acaiberi                     16. Ganoderma Lingzh
2. Epal                         7. Manjakani               12. Pueraria Mirifica        17. Black Cohosh
3. Kurma                     8. Roselle                     13. Pueraria Lobata          18. Vitamin C
4. Delima                     9. Manggis                  14. Habbatus Sauda
5. Kacip fatimah         10. Kunyit                     15. Pinang Muda

Haa tudiaa , banyak beno kandungan dia. Tapi zati tak tahu apa rasa dia hehe sebab tak cuba lagi.
Siapa yang pernah makam jus ni.. Share lah ^^

6 Comments

  1. Waaa...kak sha hari tu pun ada isi borang tp tak dpt..bkn rezeki... heheheh

    ReplyDelete
  2. nama produk dia mengundang sangat tau

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haritu akak isi kat fb dia. dia ada bagi link. try tengok fb dia Dato Alif Shukri

      Delete