SEGMEN JOM TUKAR-TUKAR BLOGLIST DARI EJULZ

Saturday, March 10, 2018
Assalamualaikum..
Jom korang join Segmen dari Ejulz ni.. Kita ramai-ramai memeriahkan lagi segmen ni..

Klik Banner Untuk Join


Syarat join segmen ni senang je..

1. Korang just buat entry yang bertajuk " SEGMEN JOM TUKAR-TUKAR BLOGLIST DARI EJULZ "

2. Korang tepek banner tu kat entry korang dan baclink kan ke segmen ejulz tu.

3. Lepastu korang add Ejulz dalam Bloglist korang ye.

4. Dan korang copy paste link entry korang tu kat ruangan komen segmen dari ejulz ni.

5. Yang penting.. Korang Follow Blog Ejulz ye !

Yeeeaaa mudah je syarat nye .. Jom lah kita berjemaah join segmen ni..

1 comment:

  1. terima kasih sudi join.. saya masukkan dalam bloglist..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Powered by Blogger.