Haihh la Br1m

by - Thursday, March 22, 2018

Assalamualaikum..
Mesti ramai dah dapat brim kan. Zati punya tak lulus.. Entah lah bila tengok alasan dia.. Adooii..
Ingat kan sikit je yang tak lulus brim tahun ni. Rupanya ramai yang terkena. Padahal sebelum ni tiap tiap tahun dapat. Dah 5 tahun pon kahwin, tapi kata tiada pengesahan.

Mula mula semalam saja ja zati scroll FB.. Tengok ramai cakap tak lulus. Zati pin saja lah check husband punya. Mula mula check pakai apps..


Dia tulis suruh rujuk e-brim

Lepas tu zati pon google lah masuk laman web e-brim. Sekali check..

Alasan dia...
Sekali tak lulus daaaa.. Haihh macam macam.. Ada ke yang kene macam zati? Nampak nya kena buat rayuan lah nanti.

Psstt...Saja kongsi kesedihan cchheewwaahh! Hehe

You May Also Like

5 Comments

  1. All the best! in shaa Allah ada rezeki, nanti merayu dapat nnati tu! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Mudah mudahan ade rezeki.. Aamiin..

      Delete
  2. alhamdulillah family shu semua dapat kecuali adik yang baru berkahwin, katanya pendapatan melebihi rm4000. padahal adik dengan isteri dia, shu yang apply, xsampai pun rm4000. :)

    takpa rayuan nanti kita cuba lagi mana tau masih ada rezeki. insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. In shaa Allah ada rezeki tak kemana. Try buat rayuan dulu ye..goodluck

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Baca Entri Zati.
Tinggalkan komen dan Jaga Bahasa Anda Ye :)