Asyik tukar je

Assalamualaikum..
Hmm lately zati busy sikit, tu yang jarang update blog. Sebenarnya zati tengah fikir nak ubah warna-warna dalam blog ni. Semua tu dalam proses hehe.. Tengah confius nak buat warna apa..

If korang ada cadangan boleh lah kongsi-kongsikan.. Ni pon dok mencari-cari lagi warna yang sedap mata memandang hehe..

Okay lah entry kali ni tak panjang pon.. Nak sambung proses mencari lagi.. 😁

3 comments:

  1. Colour biru lembut macam sesuai untuk blog comel ni heheh :3 good luck!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tq awak.. Sy pon mmg terfikir nak buat wrne biru.. Hehe

      Delete
  2. rajin.. dah cantik dah ni.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Total Pageviews

Instagram

Recent Comments

Top Commentators