Asyik tukar je

Assalamualaikum..
Hmm lately zati busy sikit, tu yang jarang update blog. Sebenarnya zati tengah fikir nak ubah warna-warna dalam blog ni. Semua tu dalam proses hehe.. Tengah confius nak buat warna apa..

If korang ada cadangan boleh lah kongsi-kongsikan.. Ni pon dok mencari-cari lagi warna yang sedap mata memandang hehe..

Okay lah entry kali ni tak panjang pon.. Nak sambung proses mencari lagi.. 😁

3 Comments

  1. Colour biru lembut macam sesuai untuk blog comel ni heheh :3 good luck!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tq awak.. Sy pon mmg terfikir nak buat wrne biru.. Hehe

      Delete
  2. rajin.. dah cantik dah ni.. hehe

    ReplyDelete