Here's Why You Should Travel To These Popular Destinations From March To May

Wahhh tajuk kemainn lagi kau ! Orang putih sangat haha..

Semua orang mesti ada niat dalam hati nak pergi bercuti dengan family , kawan-kawan.. Sebab Zati sendiri  pon teringin jugak nak bercuti hehe..

Tapi korang tak tahu mana tempat yang best ?
Sini zati share kan tempat-tempat menarik yang boleh korang bercuti dengan insan tersayang!

pssstt : nak honeymoon pon boleh ^^


1. The Philippines
It’s the dry season in the Philippines from March to May, so you can expect sunny weather all day long. Daily temperatures range between 22°C and 33°C with minimal rain. However, towards the end of May is when the rainy season starts so do look out for the occasional downpour if you’re traveling around then.


untuk korang yang suka aktiviti air tu boleh try jugak
This time of year is good for: Outdoor activities such as water sports, chilling by the beach, as well as visiting the highlands, mountainous, and coastal regions.


kawasan hotel yang agak unik dan cantik
Pro tip: The month of May tends to be the off-peak season so it’s a good time to take advantage of the smaller crowds and discounted hotel rates.

Haddooii  ni baru review satu tempat.. cair hati denn hehe.. banyak tempat menarik lagi tau.so korang boleh lah servey dari sekarang ni. manalah tahu nak buat budget dulu ke. 

--> POPULAR DESTINATIONS FOR TRAVEL <--

4 Comments