Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Waaahh macam dah lambat je zati nak jon GA ni.. nasib tak tamat lagi hehe.. nak cuba nasib.. saje join..

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana
SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bercorakkan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.


Best kan?? Korang nak join tak terlambat lagi tau.. Klik je banner okay !

6 Comments

  1. Gud luck...singgah dari GA yg sama..

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html?m=1

    ReplyDelete
  2. goodluck..

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Mee Udang Asajaya

    ReplyDelete
  3. Hai singgah sini dari segmen yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  5. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete