Carolina Template by Theme Expose

Ni contoh template 
Untuk preview demo >>> DEMO
Untuk Download File >>> DOWNLOAD

Klik link download tu , lepastu korang tekan Download Free
Kejap je dia download. Lepastu ,


Right klik dekat carolina template tu.. buat macam ni


Tekan View File dan dia akan automatik buka wordpad.. Lepastu korang just copy dan paste je.
Cara copy paste :

1. Theme > Edit HTML > pastikan korang backup dulu theme korang
2. Select all code dalam HTML tu lepastu tekan delete.
3. Copy code dekat wordpad tadi dan paste kan ke EDIT HTML tu.
4. Preview dulu! takda error dan korang puas hati boleh save

0 Comments