Double Down


Sedap nyee lahaii
Haaaiii korang dah try ke KFC Zinger Double Down tuhhh...
Sedap tak ?? Zati belum try lagi .. Nampak macam sedap heheh..
Tapi bila tengok review kan ada jugak yang complain cakap masin lah , ayam kecik lah haihh macam macam lah ..
Tapi kan tapi kan ... heheheh.. mesti sedap punya lah hahha.. 
Kalau korang dah try share lah kat sini sedap ke idak... 

Terima Kasih Sudi Baca

4 komen:

Ann Ishak said...

tak cuba lagi tapi itulah, tengok kemahen lagi tempting burger ni :D

z3ttY said...

@Ann Ishakhehehe kan...nampak sedap..xpe nanti cube hehehe..tu belom mcd punye korean burger lagi hahaha..

Abam Kie said...

As salam. Belum cuba lg sbb di pekan sini x de McD. Cuma ada KFC je. Huhuhu. abam kie follows your blog, ok? no 259. tq.

z3ttY said...

@Abam Kie Terime kasih follow kite abam kie