Double Down


Sedap nyee lahaii
Haaaiii korang dah try ke KFC Zinger Double Down tuhhh...
Sedap tak ?? Zati belum try lagi .. Nampak macam sedap heheh..
Tapi bila tengok review kan ada jugak yang complain cakap masin lah , ayam kecik lah haihh macam macam lah ..
Tapi kan tapi kan ... heheheh.. mesti sedap punya lah hahha.. 
Kalau korang dah try share lah kat sini sedap ke idak... 

4 comments:

  1. tak cuba lagi tapi itulah, tengok kemahen lagi tempting burger ni :D

    ReplyDelete
  2. @Ann Ishakhehehe kan...nampak sedap..xpe nanti cube hehehe..tu belom mcd punye korean burger lagi hahaha..

    ReplyDelete
  3. As salam. Belum cuba lg sbb di pekan sini x de McD. Cuma ada KFC je. Huhuhu. abam kie follows your blog, ok? no 259. tq.

    ReplyDelete
  4. @Abam Kie Terime kasih follow kite abam kie

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca entry Zati.
Komen yang baik-baik ye!

Budi Bahasa , Budaya Kita

Total Pageviews

Instagram

Recent Comments

Top Commentators