Nak tambah duit dengan cepat??jom Join BLIN.GD


Korang mensti pernah dengar Churp Churp , Says , Nuffnag , semua tuh untuk dapat income bila kite menghadap laptop kan..sekarang ni pulak zetty nak rekemen kan korang dengan BLIN.GD .. dia macam Churp churp gak..tapi yang nie earning die lg cpt naik..nak daftar>> jom ikut step bawah nie ..

1. Korang pergi website ni BLIN.GD
2. Dah keluar window die macam nie













3. Korang klik Sign in With Facebook





4.Dah klik tu autometik die terus ke Home Blin.Gd tu





Kat situ ade Home , Profile , Earnings , Do's&Dont's .
Zetty pon baru join jew beberape minit yang lepas..tengok lah earning baru RM1.60 hehehe...

Ape tunggu lagi..jom join cepat..kalau dah join sudi sudi lah klik iklan zetty nie..nanti korang hantar balik link iklan korang tuh , zetty pasti klik balik..


Nota Tapak :
Blin.GD ni cepat naik earning nye..kalau korang tak percaya , suruh kawan kawan korang klik link korang , lepastu korang tengok home blin.gd korang tu refresh balik mesti earning korang bertambah... semoge berjaye :)

Terima Kasih Sudi Baca

2 komen:

Sam'sDaughter • said...

Hihi anys pun ada main blin ni oh . hihi .

p/s : apa kata awak untick word verification ni ??

z3ttY said...

@Sam'sDaughter •

earning die cpt naik kan ??