Selamat Hari Ibu







13-Mei-2012 hari ibu sedunia..
zetty ucapkan selamat hari ibu untuk kaum kaum ibu di dunia nie..terasa sedih pulak bile nak ucapkan hari ibu ni..zetty bukak facebook semua sibuk ucapkan selamat hari ibu untuk ibu diorang tapi zetty... :-(
hanye air mata dan doa saje dapat zetty ucapkan untuk arwah ibu zetty..sumpah zetty terlampau rindukan arwah..bagi yang masih ade ibu lagi,korang sayangilah ibu korang tu sepenuh hati korang..

Kalau ibu korang dah tiada baru korang akan terase betape sunyi nye hidup nie tanpa insan yang korang cinta..memang mase ibu kite hidup lagi kita akan melawan cakap die, tak endah ape teguran die,bg kite boyfriend or kawan kawan lagi penting dalam hidup nie..tapi bile ibu kite dah tiade disisi , barulah kite sedar betape penting nye ibu kite dalam kehidupan kite seharian..

Akhir kata , Sayangilah ibu korang selagi mampu dan terdaya..bahagiakan lah hidup dia seperti mana die pernah bahagiakan hidup korang..

Terima Kasih Sudi Baca

3 komen:

aizamia3 said...

berdoalah untuk arwah ibu Zetty.. moga arwah tenang damai di sana.. ;)

z3ttY said...

@aizamia3

terima kasih :')

Maya said...

sabar lah ye... smoga roh ibu awak dicucuri rahmat.:)follow me-> http://yamarisaikhu.blogspot.com/