Movie

Siapa suka layan movie kat rumah je ?
Zati suka layan movie kat rumah je , sebab senang hehehe .
Tak payah nak beratur beli tiket bagai..
Korang ada ke laman web yang boleh dikongsikan dengan zati yang boleh layan movie?
Sebab zati suka layan movie omputeh ... So movie melayu zati kurang tahu web apa..
Nah zati bagi laman web tu supaya korang senang nak layan movie okay! 
Movie 
Klik je tu okay!
Korang boleh search je movie korang nak tengok.

Selamat bermovie ye heheh !

Kalau korang ada web atau link movie share lah kat zati ye !

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 komen: