Double Down


Sedap nyee lahaii
Haaaiii korang dah try ke KFC Zinger Double Down tuhhh...
Sedap tak ?? Zati belum try lagi .. Nampak macam sedap heheh..
Tapi bila tengok review kan ada jugak yang complain cakap masin lah , ayam kecik lah haihh macam macam lah ..
Tapi kan tapi kan ... heheheh.. mesti sedap punya lah hahha.. 
Kalau korang dah try share lah kat sini sedap ke idak... 

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Descendant Movie 2



Movie yang kedua
Haaaa... harini zati terlebih rajin hahaha.. Tu yang sanggup cari movie yang zati rasa best ni untuk korang ..
Bukan nya apa.. jap lagi kalau bagi movie seram karang takut pulak .. 
Okay tak payah cite panjang lah .. Korang yang dah tengok part 1 tu jom tengok part 2 ni pulak ..
Tak payah sinopsis lah ye hehhe ..
Zati bagi link je terus nih .. > Muah Sikit <
Ingat ekk make sure amek yang version 2 ..

Okay lah .. tak nak kacau korang layan movie hehehe..
Siapa ada link movie yang best tu share lah ye ..

Selamat menonton !

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Descendant Movie

Descendants Movie yang Pertama



Okay siapa pernah tengok movie ni yang pertama? Best kan?
Bagi siapa yang belum tengok movie ni zati share kan dia punya sinopsis ye..
DESCENDANTS akan mengikuti para keturunan dari karakter jahat Disney, seperti Mal (anak dari Maleficent), Evvie (anak dari the Evil Queen), Jayden (anak dari Jafar) dan Carlos De Vil (anak dari Cruella de Vil). Mereka akan menghadiri persiapan sekolah mereka bersama dengan keturunan dari karakter baik Disney seperti Ben (anak dari pasangan Belle dan Beast), Jane (anak dari Ibu Peri), Chad Charming (anak dari Cinderella) dan Audrey (anak dari Sleeping Beauty) di sebuah kerajaan yang dikenal sebagai Auradon.
Melihat kondisi itu, para orang tua jahat mereka, yang sedang diasingkan di sebuah pulau terpencil bernama Isle of Lost, melihat adanya peluang untuk membalas dendam. Tapi akankah anak-anak mereka mengikuti jejak kejahatan dari orang tua mereka?
DESCENDANTS dibesut secara live-action oleh Disney dan akan diarahkan oleh Kenny Ortega. Film ini dibintangi oleh Dove Cameron, Stephanie Bennett, Dan Payne, Cameron Boyce, Sofia Carson, Kristin Chenoweth, Brenna D’Amico, Dianne Doan, Zachary Gibson, Jedidiah Goodacre, Sarah Jeffer, Dejan Loyola, Maz Jobrani, Kathy Najimy, Melanie Paxson, Wendy Raquel Robinson dan Booboo Stewart.
Rencananya, DESCENDANTS akan dirilis di Disney Channel, saluran TV berbayar milik Disney pada juli 2015.

Hahaha macam bosan kan baca je .. Nak tengok cerita dia tak ?
Layan tau movie ni .. Nah ambik nih.. > Descendants 1<
Zati prefer ambik version 2 ye..

pssttt!!! jap g zati bagi link untuk movie yang kedua ye hehehe

Selamat Menonton !

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Movie

Siapa suka layan movie kat rumah je ?
Zati suka layan movie kat rumah je , sebab senang hehehe .
Tak payah nak beratur beli tiket bagai..
Korang ada ke laman web yang boleh dikongsikan dengan zati yang boleh layan movie?
Sebab zati suka layan movie omputeh ... So movie melayu zati kurang tahu web apa..
Nah zati bagi laman web tu supaya korang senang nak layan movie okay! 
Movie 
Klik je tu okay!
Korang boleh search je movie korang nak tengok.

Selamat bermovie ye heheh !

Kalau korang ada web atau link movie share lah kat zati ye !

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Siapa Singgah Blog Zetty?


Haaaaa... 
Siape singgah blog zetty??
Terkejut tau blogger terkenal singgah blog zetty..Siape kaki blog mesti kenal Lyssa kan. Ala blogger yang comei lotey tuh..Zetty suke singgah blog die sebab suke tengok tuto yang die ajar.Tapi zetty bangga sangat sebab Cik Kiut ni sudi singgah kat blog zetty yang tak seberapa ni.Terima kasih Lyssa .

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Long time no see

Lama nya tak update blog.Masih adakah kawan-kawan dalam ni? zati baru beli laptop tu yg boleh online tu. guna phone susah le.. :) 
sihat ke korang? zati sihat alhamdulillah :)
lame nye x buat tutorial hehehe.. rasanya ini sahaja kot entry kali ni sebab dah lame sgt tak update.. xtahu nak type ape hehe.
insyaallah nanti zati update lagi ye :)

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty