Tertekan + Runsing




Dah lame zetty tak update blog kan..?Rindu rase nye..Hari nie zetty update sebab zetty tak tahu mane lagi nak cerita kisah sedih hidup zetty nie..Ingat tak zetty pernah bagi tahu yang mak zetty dah meninggal..?yang tu korang pon tahu kan macam mane sedih nye zetty..baru 8 bulan mak zetty pergi,ayah zetty dah nak menikah lain..hancur nye hati zetty dan adik zetty.
mule mule zetty tak tahu yang ayah nak menikah lagi..ingat kan die saje saje nak cari teman sms dan call..rupe rupe nye die serious..zetty tak kisah. tapi yang zetty panas nye sampai die buang zetty dan adik zetty.
sekarang zetty dan adik duduk rumah lain..kami sewa rumah.ayah memang tak tanggung kami lagi.pepandai kami la nak hidup macam mana.besok sabtu 24/11/2012 tarikh ayah menikah dengan jande grik..zetty dan adik memang tak ambik tahu pon tantang ayah lagi..hati kami dah sakit sangat dengan kata kata ayah..dengan perbuatan ayah..
biar la dia hidup bahagia dengan bini dan anak anak baru dia..kami nie di buang macam tu saje..tapi takpe kami redho..kami hadap dengan tabah..ape ape pun zetty kene kuatkan semangat sebab zetty kene tanggung adik zetty yang 4 tahun lagi nak habiskan sekolah die..Insyaallah akan ada rezeki kami dua beradik..

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 cubitan !: