Facebook Messenger ( FM )


FM ?? atau Facebook Messenger ?? ape tuh ?? ahaa mesti ramai yang dah tahu atau ramai yang tak tahu .. okay bagi yang dah tahu tu dok diam diam haha..nak bagi tahu pade yang tak tahu * addeehh bnyk nye tahu hahaah ..

FM ni Facebook Chat sebenarnye.. kite leh chat FB hanye dari laptop je..tak payah nak susah susah bukak FB kite..ala..macam YM ..Bende ni memudah kan kite nak chat ngn org sebenarnye..ok,korang nak install??ikut step bawah nie :

Pergi Sini ---> Tekan <---

Lepastu Klik Install Now

Nanti die akan keluar macam ni
 
 
Klik Save File dah klik dia akan keluar macam kat bawah ni



Ikut je la arahan dia dari 1 sampai 3 :)

Lepas tu akan jadi macam ni



Okey!! dah siap :) now boleh lah chat sampai lebam hehehe





Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 komen: