" Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "





http://i.imgur.com/UBLIG.gif

Salam bloggers.. zetty nak buat satu segmen yang pertame nie..tajuk nye " Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "

syarat-syarat nye :

Terbuka kepada semua bloggers
Tempek banner tu dan buat tajuk entry " Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "
Wajib follow Zetty
Wajib Add Facebook zetty untuk perkembangan semasa
Tag 2orang kawan korang..tapi pastikan dorang tahu yang dorang kene tag
3 orang peserta awal akan dapat Free Cursor pic korang atau name korang dari zetty
Sesiape yg join zetty akan promot blog korang selame sebulan
Setiap peserta yg join zetty akan follow balik

Akhir sekali , tinggal kan link anda kat comment box entry nie..jgn tinggal link kat cbox ok..
#contoh link betul : http://z3tty.blogspot.com/2011/14/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html
*contoh link salah : http://z3tty.blogspot.com/

(Segmen ni bermule dari tarikh 14 March 2012 hingga 28 March 2012)
2 minggu
*kalau peserta segmen ni kurang dari 20 orang , segmen ni akan terbatal secare otometik..ajak kwn2 ok




Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

6 komen:

farah.fauzi said...

nak join....
http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html

Sakura Aihana said...

hana join segmen ni ya http://marsgreen.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html

Aleeya Nabilah said...

join :)

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html

Hanis Syazana said...

Salam hanis join jugak :
http://rightnot.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html

Sakura Aihana said...

akak hana nak tanya blh tak tag lbh dari 2 blog???

atie tyra said...

tyra join :)

http://cikatietyra.blogspot.com/2012/03/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html