Contest Edit Gambar Paling Cool By:Aznie




Zetty join contest ni sebab zetty memang minat edit gambar :)
kat bawah ni gambar gambar yang zetty dah edit gune ADOBE PHOTOSHOP











gambar ni zetty manipulate..pic sebelah kiri pic original..sebelah knan yg zetty manipulate




Ni semua gambar gambar zetty.. maaf kalau buruk..zetty harap zetty menang contest nie :)
banyak lagi pic yang zetty edit..tapi cukuplah ini jew :)

zetty nak tag

Sweet Heart

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

" Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "





http://i.imgur.com/UBLIG.gif

Salam bloggers.. zetty nak buat satu segmen yang pertame nie..tajuk nye " Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "

syarat-syarat nye :

Terbuka kepada semua bloggers
Tempek banner tu dan buat tajuk entry " Segmen Review Blog Dan Follow by Zetty "
Wajib follow Zetty
Wajib Add Facebook zetty untuk perkembangan semasa
Tag 2orang kawan korang..tapi pastikan dorang tahu yang dorang kene tag
3 orang peserta awal akan dapat Free Cursor pic korang atau name korang dari zetty
Sesiape yg join zetty akan promot blog korang selame sebulan
Setiap peserta yg join zetty akan follow balik

Akhir sekali , tinggal kan link anda kat comment box entry nie..jgn tinggal link kat cbox ok..
#contoh link betul : http://z3tty.blogspot.com/2011/14/segmen-review-blog-dan-follow-by-zetty.html
*contoh link salah : http://z3tty.blogspot.com/

(Segmen ni bermule dari tarikh 14 March 2012 hingga 28 March 2012)
2 minggu
*kalau peserta segmen ni kurang dari 20 orang , segmen ni akan terbatal secare otometik..ajak kwn2 ok




Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

Freebies Cbox



hari ni zetty nak bagi smiley cute untuk cbox korang yang comel lote tuh :)

:131::132::face2::face3::face4::face5::face6::face7::face8::face9::face10::face11::face12::face12:

:1::2::3::4::5::6::7::8::9::10::11::12::13::14::15:

:16::17::18:blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

:face13::face14::face15::face17::face18::face19::face20::face21::face22::face23::face24::face25::face26:

:face27::face28::face29::face30::face31::face32::face33::face34::face35::face36::face38::face39::face40::face54::face41:

:face42::face43::face44::face45::face69::face71::face75::face76:















kalau suke just right klik and ambik  Copy image location ok :)



Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty