SAYS Malaysia vs Churp Churp


Salam Maulidur Rasul :))
sihat kew semue...ha..entry kali nie zetty nak bagi tahu tentang SAYS Malaysia nie..
Bemde nie same jew ngan Churp Churp.
tapi yang nie lagi best tau..rating cepat naik..dan ade giveaway lagi setiap minggu !!
ok kalau nak join KLIK SINI dulu untuk daftar..
Lepas dah klik tu ikut step nie :

1. Korang tekan create new account . 
2. Taip username (nama korang)
3. Then , connect with Facebook .

So , sekarang ni , korang dah ada account untuk says.com . Untuk pengetahuan korang , sekarang ni SAYS ada buat satu Giveaway tau ? Diorang nak bagi hadiah melalui cabutan bertuah setiap minggu hari Jumaat pukul 6.00 petang !

ok nak tahu ape hadiah GA tuh ?? Klik Ni
Sekarang korang tengok , ada Grand Prizes dengan Consolation Prizes kan ?
Tick 3 hadiah daripada Grand Prizes yang korang harapkan , dan

Tick 9 hadiah daripada Consolation Prizes yang korang nak and harapkan !

Tekan butang warna hijau iaitu Get Started (!)

Dah selesai pun ! Senang sahaja kan ? Kalau korang bernasib baik  , mana tahu kan korang dapat  Samsung Galaxy SII tu , ataupun Apple Macbook ! Siapa tak nak kan ?

Mai daftar ramai ramai dan join GA ni mane lah thu ade rezeki kan ! :)




Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 komen: