Ape pendapat korang ?










comel tak hehehe...ape pendapat korang tengok baby ni..ade tak rase nak picit picit ke atau nak cubit cubit die??hehehe...cute kan??tak payah nak gune lens big eyes hehehe..sebenar nye tadi zetty jalan kat Mr.Google then jumpe la pic baby nie dan satu kisah lawak nie..hehe nk bace x??ok tgk bawah nie
.
.
.
.
.
.
.
.
Ada sepasang bayi kembar yang seorang bernama Ali dan seorang lagi bernama Abu.Abu berbadan gempal dan sihat tapi Ali pula kurus kering kerana tak cukup menyusu dari ibunya sedangkan Abu pula sering disusukan oleh ibunya.
Oleh kerana si Ali marah sikap pilih kasih ibunya,maka pada satu malam ketika ibunya sedang tidur dia telah menyapukan racun pada kedua-dua susu ibunya supaya si Abu cepat mati.
Tetapi apabila Ali bangun dari tidur pada pagi esoknya didapati ayahnya yang meninggal dunia bukannya si Abu.
Persoalannya, mengapa ayah mereka yang meninggal?..

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 cubitan !: