1st Giveaway by Ratu & Queen







cantik tak banner tu?? cantik kan.
kali ni zetty nak join GA yang di anjur oleh dua gadis yang comel lote nie iaitu Ratu & Queen..
hadiah GA ni menarik tau..rugi sape tak join..best sgt..
zetty harap zetty dapat lah salah satu dari hadiah nye.. :)
kalau korang nak join korang tengok syarat kat bawah ni yew



1. follow blog Ratu and Queen
2. letakkan banner GA dan linkkan ke entry nih.
3. buat sebuah entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu and Queen"
4. Tag 3 blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Selesai buat entry, tinggalkan link entry korang tu dalam ruangan komen .


zetty nak tag :
RaRa
E-zat

harap harap zetty terpilih.. :))

Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 cubitan !: