Hati Berbelah Bagi







haissshhhh harini zetty susah hati lah..zetty dapat job yang selame ni zetty dok doa nak job..tapi yang menjadi masalah nye sekarang ni zetty kene training lak sebulan kat HQ Subang Jaya..errmm bukan nye zetty tak nak..tapi bulan february ni mak zetty kemungkinan operate..nanti sape nak jage mak kat hospital..addooyyaaiii..nak harap kan adik?? die ape yang die thu..tapi mak ayah suruh pergi jew..sebab mak ayah cakap bukan nye lame pon..cume sebulan jew..tapi...errmm entah lah hati zetty berbelah bagi sekarang nie..kalau nak lepaskan peluang pekerjaan ni tak mungkin zetty akan dapat balik jawatan nie..errmm tak tahu dah mcam mane nak fikir lagi..

"Hanya Allah je yang tahu sebab hanya Dia yang mengatur perjalanan hidup manusia"


Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 cubitan !: