Dengan Heartbeat pon boleh buat duit



Sape cakap hanye churp churp jew leh wat duit?? Heartbeat pon boleh tau..
ok pade sesiape yang belum daftar heartbeat lagi meh zetty tunjukkan camne nak daftar ok..ikut jew step bawah nie..

1. Firstly , korang Klik Banner di Bawah ini :



2. Kemudian , korang ikut step yang zetty bagi ni

*Klik Icon Heartbeat
    *Klik Create Account
 
*Lepas Klik "Create Account" , korang perlu isi maklumat yang diperlukan..
Setelah selesai mengisi nya , jangan lupa untuk tick " I agree....."
Dan terus klik Continue
 
*Klik Join HB!Affiliate

*Scroll ke bawah dan cari "Online Application"lepas tu , Klik dia.

*Selepas korang klik tadi , satu borang untuk isi maklumat akan keluar.
selepas sudah isi , jgn lupa pula utk nyatakan korang nak pembayaran tuh , melalui apa..
Lpas tu , TICK I agree .. Dan tekan Continue

*Seterusnya , korang bolehlah tekan MY HB!Affiliate

*Klik Get Code

*Dan akhir sekali , korang pilih lah yang mana korang rasa banner yang korang nak guna,
Zetty guna "Square" and jgn lupa pulak , Copy Code Banner tuh

ok dah selesai? belom lagi..kan belom masukkan dalam blog..meh zetty ajar:

1. Log in > Dashboard > Design > Add Gadget > Html/JavaScript

2. Paste korang punya Code Heartbeat tadi , di ruangan Html/JavaScipt tuh.

3. Kalau nak lebih mudah , letak di bahagian Sidebar korang .

4. Da siap . Save dan Lihat hasilnya

senang je kan..daftar tau..jangan tunggu tunggu.. tak kene duit pon..bahkan korang yang dpt income lg..tak rugi pon..anyway selalu selalu lah klik banner zetty..
dah klik update kat zetty k..nanti zetty klik banner korang balik...





Terima Kasih Sudi Baca Entry Zetty

0 cubitan !: